Reklama
 
Blog | Martin Beran

Jak na mne psali udání z Česka…aneb výpověd Rosse Hedvicka

Ve středu 9. července 2008, v 5 PM před mým domem zastavilo modré Crown Victoria government issue a u dveří zazvonil chlapík v obleku, který nevypadal jako Jehova Witness. Byl to Special Agent FBI J.R. a přišel vyšetřovat udání, které na jejich Field Office přišlo z České republiky, údajně od osoby jménem Marek Vorel z Českých Budějovic. Byl jsem označen za teroristu a údajně prý plánuji bombové útoky na tu ubohou Českou republiku. (převzatý text)

Pozval jsem agenta dal a usadil ho v knihovne meho domu. Velice se omlouval, ze mne s tim otravuje, ze uz si na mne udelali background check a uz vedeli, co jsem zac, co jsem vsechno v minulosti delal, jaka je moje security clearance a jake mam cislo bot. Rovnez se snazili zjistit, kdo je to Marek Vorel a krome toho, ze je to jakysi hokejovy hrac, ktereho jsem neznal ani ja ani oni, zjistili ze je to prachobycejny cesky anonym. Takze bylo jasne, ze je to falesne obvineni, ale ze pry mi to aspon musi rict.

 

Kdyz uz kluk cestoval tech 60 mil, aby mi to rekl, dosel jsem k nazoru, ze ma narok na zdarma prednasku o politicke situaci v Ceske republice. A tak  si posunul pistoli na bok, zacal si delat poznamky a valil oci.

 

Vysvetlil jsem mu, ze v daleke Ceske republice, kde neexistuje svoboda a demokracie, u moci je porad komunisticka junta, je urcita skupina lidi, ktere neuveritelne seru a vytvareji o me falesne webstranky, stranky nabadajici ctenare ke stiznostem na mou osobu – a to jen proto, ze jim vadi me pravo na svobodu projevu. "A v Ceske republice nemaji svobodu projevu?, divil se agent FBI. "O nikoliv", zakroutil jsem hlavou. "Cesi si predstavuji svobodu projevu jako fotografii zenskych genitalii na prvni strance barevneho magazinu.

Reklama

Svoboda projevu v oblasti spolecenskych vztahu, historie a nebo politicke situace je naprosto zakazana a ti, kteri se tohoto hrichu dopusti, jsou pronasledovani systemem i ceskou luzou – jako v mem pripade". A pokracoval jsem ukazkami z mych knih, clanku, jak jsem byl vyhozen a cenzurovan v Respektu, Lidovkach a na ceske Wikipedii.

Maji to v krvi, kreteni, je to geneticke. Udavali za Rakouska, za prvni republiky, za Nemcu i za komunistu. A ted si dokonce hraji na demokracii, ale to udavani v nich zustalo. Agentovo pero jen svistelo.

 

Dale jsem mu ozrejmil, ze prave vcera Condoleeza Rice podepsala v Praze dohodu o vystavbe americkeho radaru v Ceske republice a ze proti tomu mentalne zaostali Cesi velice protestuji, ze (copyright

Bolt) "Ceska republika je porad polokomunisticka a zlodejska zeme, kde plati porad komunisticke zakony a pokracuje se ve zlocinnosti minuleho zlocinneho rezimu a v Ceske republice se snazi vybudovat demokracii, ale vetsina naroda ma porad posunute pravni vedomi smerem na Vychod k zakonu "Davaj suda".

 

"Je smutne ,ze takova jeste nepripravena, nakazena a nevylecena zeme a jeji narod byla vzata – prijmuta do EU (a NATO) k vyspelym zapadnim statum."  A taky (copyright Eduard Vacek) "CR je zbolsevizovana zeme, kde vladne tuhy statni centralismus a pravni bezvedomi, ktere ma tradici jiz od lidove-demokratickych pravnickych jednoletek. Jde stale jeste o boj s tridnim nepritelem, ktery oplyval bohatstvim a odmital je odevzdat tem, kteri jej vytvorili vlastnima rukama. V kotline se mele tradice rovnostarstvi s toleranci zpansteleho velkozlodejstvi. Neverte tomu, ze se zde nekdo snazi vybudovat demokracii, je to jen forma demokratury (zdani a demokraticka slupka). Pokud by tomu tak skutecne bylo, pak by se musely uvest prostrednictvim restorativni justice poskozene veci do poradku. Ve skutecnosti se stale vzdaluje bezpravny stav od deklarovaneho naroku na pravo, zarucene ustavou. Pravni kontinuita doktoru Jicinskeho a Rychetskeho s bolsevickym rezimem tak zustava ve vsech smerech zachovana."

 

Special agent FBI J.R. byl presvedcen. Vstal a rozloucil se. Pristi udani od tech neo-komunistickych degeneratu z Ceska budou koncit primo v kosi. Dalsi rana valecnym stvacum!

—-

Dalsi narodni tance a komentare jsou na adrese http://hedvicek.blog.cz/0807/jak-na-mne-psali-udani-z-ceska

 

A ctete jediny necenzurovany, cesky a slovensky psany i-zine – CS-magazin na adrese http://www.cs-magazin.com